7.4.2014

Sisustustrendit 2014

Pitäisikö sisustuksessa seurata trendejä? Ehkäpä trendeistä voi poimia elementtejä, jotka mielyttävät. Itselleen ja perheelleenhän sitä kotia sisustetaan, jotta siellä viihtyisi. Tulossa oleva merihenkisyys ja sinivalkoiset väriyhdistelmät eivät meidän kodistamme löydä paikkaansa, mutta sen sijaan luonnonläheiset materiaalit kuten graniitti ja puu ovat tervetulleita. Toisaalta ihastelen niitä persoonallisia koteja, joista huokuu rakkaus mereen sinisen eri sävyissä.

Sisustusarkkitehti Mikko Vesanen sanookin hyvin: "Sisustuksen trendeissä korostuu edelleen linja, jossa ei ole oikeastaan väärää tai oikeaa tapaa luoda omia kokonaisuuksia kotiin. Kaikessa pyritään mahdollisimman yksilöllisiin ja oman näköisiin ratkaisuihin".

Sisustustyyny Anno Kodin ykkösessä
Materiaalit ovat myös rouheita ja aitoja, kuten puuta ja erilaisia metalleja. Vuonna 2013 pinnalle noussutta kuparia ja messinkiä näkyy edelleen, esimerkiksi pienemmissä esineissä. Kodeista halutaan harmonisia ja rauhoittavia paikkoja, joissa pystyy lataamaan akkuja hektisen arjen rinnalla. Väreissä murrettujen sävyjen lisäksi näkyy myös keltaista, jota yhdistetään esimerkiksi harmaan ja hiekan sävyjen kanssa.

Kattaus Kodin ykkösessä

Lasi on tulossa sisustukseen voimakkaammin. Jo nyt näkee kaupoissa suuria lasipulloja, jotka aikoinaan olivat punotussa tai metallisessa korissa, mutta nyt ne tuodaan lattialle ilman koria. Ajatuksena on, että valo siivilöityy sisustuksellisten elementtien läpi. Ehkä haen varastoon viedyn viinipullon takaisin, jos vielä löydän sille luontevan paikan tai myyn sen. Suuria lasipulloja näyttää olevan Tori.fi lahjoitettavana sekä myynnissä.Tämä lasipullo oli myynnissä Villa Amaraadassa hintaan 150 eur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, saa kommentoida :)